Super koncerti

Čas je za glasbo, čas je za Restart Tour!

Pridruži se nam na super poletnih koncertih v Kranju!

Prihaja Restart Tour!

Poletje je čas za koncerte in Supernova je ponosni partner projekta ter podpornik koncertov, ki vam bodo popestrili poletne večere! Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo 58 koncertov, ki se bo tekom poletja odvijala tudi pred Supernovo Mercator Savski otok.

Končno je čas za druženje na dogodkih v živo! Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour in Supernova pomembno prispevata k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti po več kot letu dni koncertnega premora.

Nastopajoči:

Luka Basi: 20. avgust

Tony Cetinski: 27. avgust

Relja Popović in Senidah: 11. september

Poletje v Kranju v znamenju treh glasbenih večerov s priznanimi glasbenimi izvajalci

Restart Tour bo svoja vrata v Kranju odprl 20. avgusta s koncertom Luke Basi. 27. avgusta, mu sledi koncert Tonyja Cetinskega, za zaključek super dogajanja, 11. september, pa bosta poskrbela balkan trap izvajalca Senidah in Relja Popović.

Se vidimo v Supernovi Mercator Savski otok!

Več informacij o ostalih koncertih po Sloveniji in vstopnicah najdete tukaj: www.xmusic.si.

Koncept varnega druženja

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.