La Scarpa | Mercator Savski otok | Supernova

Razvajajte se z udobno in kakovostno obutvijo, ki jo odlikuje italijanska kvalitetna izdelava. Vabljeni v poslovalnico La Scarpa.

La Scarpa

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
kreditna kartica, Darilna kartica Supernova, gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Obutev
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
kreditna kartica, Darilna kartica Supernova, gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Obutev

Obujte se v modno in ugodno obutev v trgovini La Scarpa

Obutev, v kateri se bo vaša družina počutila odlično. Poskrbite za udobje vaših nog in obiščite poslovalnico La Scarpa v Supernovi Mercator Savski otok. Na voljo vam je pestra ponudba modne italijanske obutve, kvalitetne izdelave. Opremite se z obutvijo, ki bo ustrezala vam in vašemu slogu. Izbirate lahko v pestri ponudbi športne obutve, klasične obutve, obutve za prosti čas in druge priložnosti. Poiščite nov eleganten čevelj ali salonarje, ki bodo popestrili vašo elegantno večerno obleko. Nadomestite stare pohodne čevlje z novimi ali pa se obujte nove športne copate, ki bodo poskrbeli, da bo udoben vsak vaš korak.

Poleg bogatega nabora modnih in trendi modelov obutve, boste na prodajnih policah poslovalnice La Scarpa našli tudi fantastičen izbor modnih dodatkov, torbic, dežnikov, denarnic in pripomočkov, s katerimi boste poskrbeli za primerno zaščito svojih čevljev. Vložki za čevlje, čistila za čevlje in obuvalne žlice vas na prodajnih policah čakajo po neverjetno ugodni ceni. Poskrbite za udoben korak in uživajte v bogati ponudbi v poslovalnici La Scarpa.

La Scarpa – izjemna obutev po odlični ceni

Trgovina La Scarpa je del obsežne trgovinske mreže Pami z več kot 90 prodajalnami po vsej Sloveniji. Poleg 70 trgovin La Scarpa vključuje še trgovine s trendovsko obutvijo za mlade Paprika in trgovine ARS z obutvijo višjega cenovnega in kakovostnega razreda za kupce, ki želijo boljšo, modno in kakovostno obutev.

Trgovine La Scarpa se lahko ponašajo z najširšo ponudbo ženske, otroške in moške obutve, ki jih ljubitelji lepih čevljev še posebej cenijo, saj navdušuje z vrhunsko kakovostjo po najboljši ceni. Ugodna obutev, v kateri se boste počutili izjemno, je tako razlog, zakaj se širok krog kupcev z veseljem vrača v prijeten ambient trgovine La Scarpa. Vsako sezono vas v trgovini razveselijo nove modne kolekcije lastnih blagovnih znamk, kot so Stone, Pami Kids, Relax, Boulevard, Joy, Paprika, New Trend, kot tudi obutev priznanih svetovnih znamk Skechers, Caprice, Ara, Jungla, Imac, Panama Jack, Kebo, Planika Treking, Mascha, Miss Sixty, Onyx in veliko drugih kakovostnih italijanskih čevljev.