Loterija Slovenije | Mercator Savski otok | Supernova

Ste že preskusili današnjo srečo? Loterija Slovenije je največji prireditelj klasičnih iger na srečo v Sloveniji.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Danes je sreča na vaši strani

Privlačni denarni dobitki vas čakajo v Loteriji Slovenije v Supernovi Mercator Kranj Savski otok. Tu lahko igrate priljubljene igre na srečo kot so Loto, Euro Jackpot, Vikinglotto, 3x3, TikiTaka, Astro, 3x3 plus 6, Deteljica ter razne hip igre z bogatimi nagradnimi skladi. Podrgnite in preverite, če se sreča skriva pod srebrnim premazom srečk. Mega Huda Renta, Huda Renta, Zlata, Velikonočka, Paralimpijka, Novoletka, Astroskop, Čarobnice, Legende, Orientalka, hitrih 300€ so prinesle srečo že mnogoterim. Manjše dobitke izplačajo takoj, brez čakanja. Vplačajte srečne številke in preskusite srečo še danes!

Do vključene vrednosti 299,99 € so dobitki neobdavčeni, tisti v vrednosti 300 € ali več pa so skladno z Zakonom o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo obdavčeni s 15 % davkom, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni potrebno prijaviti v napoved za odmero dohodnine. Loterija Slovenije izplačuje obdavčene dobitke izključno na transakcijski račun, medtem, ko je najvišje možno izplačilo neobdavčenih vezanih dobitkov v gotovini 420 €, vsa izplačila pa so možna na glavni blagajni Loterije Slovenije.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.