Slowatch | Savski otok | Supernova

Stopite v korak s časom in sledite modnim trendom. Ustvarite edinstven slog z urami in vrhunskim nakitom iz poslovalnice Slowatch.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki in lepota
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki in lepota

Pestra ponudba modnega nakita in ur priznanih blagovnih znamk

Kadarkoli se boste ustavili v poslovalnici Slowatch v Supernovi Mercator Kranj Savski otok, vas bo tampričakal bogat izbor novih modnih kolekcij in modnih modelov ur. Odenite se v blišč s skrbno izbranimi modnimi dodatki. Našli boste ure za vsako priložnost. Izbirate lahko med elegantnimi, športnimi ali preprostimi ter večnimi modeli ur, ki se bodo podali k vsaki obleki. Nudijo vam širok nabor ročnih ur priznanih blagovnih znamk  MVMT, Citizen, s.Oliver, Guess, Cluse, Skagen, Michael Kors, Fossil in še več, po ugodnih cenah. Zagotovo boste našli tako, ki se bo prilegala vašemu zapestju, stilu in se skladala z vašim slogom. Poskrbljeno je tudi za prave poznavalce in navdušence nad urami, saj so tu še kronometri in ure prestižnih znamk Certina, Tissot, Mido in Movado.

Samo en, skrbno izbran, kos nakita lahko povzdigne vašo modno kombinacijo na novo raven. V najnovejših kolekcijah modnega nakita priznanih blagovnih znamk Calvin Klein, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Fossil, Guess, Morellato, Swarovski boste zagotovo našli izbrane uhane, ogrlico ali zapestnico, ki se bodo prilegali vašemu slogu.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.