SUPER POMLAD

UJEMI POMLAD

V Supernovi že kličemo pomlad! Pomladni meseci prinašajo toplejše in daljše dni, polja dehtečih cvetlic, barvite in dišeče kolekcije, pomladne razprodaje, srčne nagradne igre, novo Darilno kartico Supernova in polno super dogodkov! Uresniči svoje najlepše želje v Supernovi.

Čas je za nove začetke!

Nova, sveža, super Darilna kartica Supernova

Cvetje na Darilni kartici Supernova že skoraj diši po super nakupih, kot nalašč za pomladna obdarovanja. Podarite super nakupe v več kot 700 trgovinah z novo Darilno kartico Supernova v lični preobleki. Praznujte valentinovo, dan žena in materinski dan s Supernovo. Pomlad je že skoraj tu!

Najlepše darilne kartice so na voljo na izbranih info točkah Supernova ter prek spleta, kjer lahko poleg fizične darilne kartice naročite tudi e-Darilno kartico Supernova. Ta je odlična za hitro darilo v zadnjem trenutku, saj je na izbranem e-naslovu takoj po opravljenem nakupu.

Novo Darilno kartico Supernova lahko naročite preko spleta >> tukaj.

Nam slediš na Instagramu?

Približuje se dan ljubezni in v Supernovi se vedno nekaj dogaja. Za Valentinovo smo samo za vas pripravili aktivnosti in dogodke, polne ljubezni.

Podarjali bomo srčke in srčaste dežnike, se skrivali po kotičkih za zaljubljence in na Instagramu bomo iskali super valentinovo darilo! Spremljate nas lahko na naši Facebook strani ali na Instagramu, kjer z vami vsak dan delimo nove zgodbe. V pomladnih mesecih nas čaka polno super dogodkov! Sledite nam in ostanite na tekočem z vedno svežimi akcijami ter pomladnimi novosti.

Poišči nas na >> tukaj.

Iščemo super ženske!

Super ženska ni samo tista, ki ima blestečo kariero, pompozno krasi naslovnice revij ali na svojem Instagram profilu zbira množice sledilcev. Po svoje je super ženska prav vsaka izmed nas.

Je to mama, ker speče naaajboljšo pečenko? Prijateljica, ker se oglasi na telefon tudi ob treh zjutraj? Sestra, ker podpre tvojo zgodbo, ne glede na to, kako neverjetna je? Sodelavka, ki ohrani mirno kri in reši celo ekipo tudi v najbolj vroči situaciji?

Nominiraj svojo SUPER ŽENSKO in ji povej, zakaj si ravno ona zasluži ta super naziv. Z vsako nominacijo sodeluješ v nagradni igri s skupnim nagradnim skladom 1.500€!

Seveda ti ni treba izbirati. Nominiraš lahko več SUPER ŽENSK, vsaka nominacija pa ti prinese dodatno možnost za nagrado!

Sodeluješ lahko do 31. 3. 2021.

Sodeluj >>