SUPER OSVEŽITEV

ZAGRIZI V POLETJE!

Najbolj vroča ponudba za poletne dni že v Supernovi. Nove kolekcije, vrhunska ponudba ter številne ideje za slog, šport in prosti čas prinašajo popolno osvežitev.

Poletni trendi za vsak okus

Na morju, v gorah ali na domači terasi – pričarajte si super poletje po svojem okusu! Čar sončnih dni in lahkotnih užitkov je tik pred vrati, zato smo vam v Supernovi pripravili odlično ponudbo za prav vsako poletno doživetje.

Ne glede na to, kako boste obarvali letošnje poletje, vam Supernova ponudi več kakovosti, več izbire in več ugodnih cen. Poiščite najnovejše trende priljubljenih blagovnih znamk ter si zagotovite popoln poletni slog. Naj bo sočno, sveže in razigrano … zagrizite v poletje s polnim užitkom!

 

Skupaj do 6.000!

Si želite Darilno kartico Supernova v vrednosti 100 €? Sledite nam na Instagram profilu supernova_slovenija. Ko dosežemo 6.000 sledilcev, bomo Darilno kartico Supernova podarili kar trem srečnežem! V nagradnem žrebanju sodelujte tako, da sledite profilu in pod objavo nagradne igre v komentar označite dva prijatelja ali prijateljici.

Postanite del super družine, kjer vas vedno pričakajo sveže novice, super nasveti in veliko super nagrad.

 

Ideje za poletni outfit

Omara je polna, pa še vedno ne veste, kaj bi oblekli za zmenek? Brez skrbi, pokukajte v naše Highlights-e na Instagramu supernova_slovenija kjer smo pripravili namige. Tokrat smo iskali SUPER »OUTFIT« ZA SUPER ZMENEK. Kmalu dodamo še SUPER »MAKE-UP LOOK« in druge super predloge za čudovito poletje. Uganete, kdo se nam bo pridružil? 

Sledite nam na Instagramu in ne zamudite super nasvetov!

 

Najlepši spomini na darilni kartici

Najlepše poletne trenutke lahko uporabite za popolno darilo. Izberite personalizirano Darilno kartico Supernova na katero vam natisnemo poljubno fotografijo! Trenutki na družinskem izletu ali rajski tropski plaži so še bolj neprecenljivi, ko se nanje spomnimo znova in znova. Polepšajte praznovanje s super darilom.

Personalizirano Darilno kartico Supernova naročite prek spleta, z le nekaj kliki, nanjo pa lahko naložite vse od 10 € do 300 €.

Naroči kartico >