Carnium Kranj Cafe & Club | Mercator Savski otok | Supernova

Carnium Kranj Cafe & Club Nakupovalnem centru Supernova Mercator Kranj Savski otok vam nudi sončno teraso ter najboljšo LavAzza kavo v mestu!

Carnium Kranj Cafe & Club

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

Najboljša kava in zabava na enem mestu

Med nakupovanjemv Supernovi Mercator Kranj Savski otok si baterije lahko napolnite v Carnium Kranj Cafe & Clubu. Prijazno osebje vam bo postreglo z nasmehom in vam znalo svetovati Carnium posebnosti in edinstvene ponudbe v mestu. Izbirajte med vrhunsko kavo Lavazza TopClass, torticami, sladoledom in drugimi slaščicami, točenim pivom, šišami v različnih okusih tobaka in nenazadnje uživajte v dobri glasbi na sončni terasi in klubskem ozvočenju v notranjosti.

Carnium Kranj Cafe & Club vam bo postregel s pestro ponudbo hladnih pijač, sokov, kombuche, kot tudi toplih napitkov, kave, kakava, v zimskih mesecih lahko naročite tudi skodelico kuhanega vina. Za vas so v ponudbo dodali tudi alkoholne pijače izbranih znamk, s katerimi boste lahko nazdravili s svojimi najboljšimi prijatelji ob posebnih priložnostih. Ustavite se v Carnium Kranj Cafe & Clubu na kavici ali pa se pozabavajte z nami in uživajte v zabavni družbi ter dobri glasbi.

V Carnium Kranj Cafe & Club ni nikoli dolgčas!

Carnium Kranj Cafe & Club je priljubljen kraj v Kranju, kjer vam ob pestri ponudbi hladnih in toplih pijač nikoli ne bo dolgčas. Na sončni terasi in v prijetnem ambientu boste skozi dan lahko spili najboljšo kavo LavAzza v mestu. Ko pa se bližajo večerne ure, pa se prostor spremeni v kraj zabave in blišča.

Poleg dnevne-bar ponudbe, konec tedna občasno potekajo tudi plesni klubski večeri. Gre za tematsko obarvane zabave, kjer lahko pomigate in se zabavate ob vaši najljubši glasbi. Preverite spored dogodkov za vse aktualne glasbene večere na Carnium Facebook strani pod rubriko Dogodki.

Klub lahko tudi najamete za zaključene družbe, za zabave s postrežbo, za priložnosti kot so rojstnodnevna praznovanja, obletnice in druge posebne priložnosti.