OBI | Mercator Savski otok | Supernova

Obiščite OBI poslovalnico, kjer vas bo pričakal širok izbor izdelkov, navdih in strokovni nasveti OBI svetovalcev.

OBI

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran

Poiščite navdih in material, da uresničite sanjske projekte

OBI je ena vodilnih trgovin za dom in gradnjo, kjer boste našli vse kar potrebujete za prenovo vašega doma. Prenavljate hišo? Poiščite barvo za stene, pripomočke za barvanje, čopiče in zaščito in vdihnite prostoru novo življenje. Obnovite kuhinjo, spalnico ali celotno stanovanje z materialom, ki ga boste našli v programu gradnja in prenova. Z OBI-jem in malo domišljije lahko vsak kotiček vašega doma spremenite v udobno gnezdece.

Uredite vrt, teraso ali balkon z izdelki iz vrtnarije, kjer vas čaka pestra ponudba izdelkov za ureditev vaših rastlin. Obrnite se na strokovno osebje, ki vam bo z nasveti pomagalo narediti pravo izbiro. Pestra ponudba izdelkov zajema tudi izdelke priznanih blagovnih znamk Philips, Bosch, Vileda, Grohe, Alpina, Henkel, Leifheit, Plantella in druge.

OBI je več kot navadna trgovina za dom. Tu boste naši tudi širok nabor storitev od zavijanja blaga, izrisa kopalnice, praktičnih nasvetov za varčevanje z energijo, ogrevanje in klimatizacijo, center za mešanje barv, dostavo blaga, najem orodja in razrez lesa. Izkoristite priložnost in poiščite vse kar potrebujete za ureditev vašega doma na enem mestu. Z OBI darilno kartico, kartičnim poslovanjem in opcijo drive-ina pa bo vaš nakup še bolj enostaven.

V OBI-ju vas bo pričakal širok nabor izdelkov, navdih in pomoč usposobljenih svetovalcev!

OBI je vodilna trgovina za dom in gradnjo v Nemčiji, kjer ima več kot 350 trgovskih centrov in več kot 270 v ostali Evropi. V mednarodni skupnosti po celi Evropi je trenutno že več kot 630 OBI trgovskih centrov z vrtnimi centri. Celotna skupina OBI z okrog 45.500 zaposlenimi je v letu 2014 ustvarila za 6,7 milijard EUR skupnega prometa.

Širitev OBI trgovske mreže se bo v naslednjih letih osredotočila na Evropo, kjer se bodo potegovali za prvo mesto med vsemi trgovinami za dom in gradnjo. Prodajne površine so se od prve ustanovitve in otvoritve OBI trgovskega centra, leta 1970 v Hamburgu v Nemčiji, od površine 870 m² povečale na površino večjo od 10.000 m². Skupna prodajna površina OBI trgovskih in vrtnih centrov sedaj znaša več kot 4,3 milijonov m².