Takko Fashion | Mercator Savski otok | Supernova

V poslovalnici Takko Fashion boste našli privlačna modna oblačila za vso družino po ugodni ceni.

Takko Fashion

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Modna trgovina z najboljšim razmerjem med ceno in kvalitetno

Na enem mestu boste našli vse, kar potrebujete, da oblečete vso družino po neverjetno nizkih cenah. Nikoli več vam ne bo treba zapraviti celega premoženja, ko boste želeli zapolniti družinsko garderobo z modnimi kosi oblačil.

Takko Fashion vam nudi pester nabor moških, ženskih, otroških in mladostniških oblačil. Vsaka nova kolekcije oblačil in modnih dodatkov prinaša najnovejše modne trende po ugodnih cenah. Poiščite udobna, »casual«, oblačila kot so puhasti puloverji, jeans hlače, mehke majice z dolgimi rokavi ali čudovite majice s kratkimi rokavi in zabavnimi potiski. Svoj slog pa dopolnite s čudovito torbico, kapo, šalom, ruto ali drugimi modnimi dodatki.

Takko Fashion je mesto pametnih modnih nakupov, kjer boste vsi našli nekaj zase. Najmlajši bodo uživali v barvitih modnih kombinacijah, mladi pa bodo navdušeni nad ponudbo, ki sledi mladostniškim modnim trendom. Ogromno izbire nudijo tudi oblačila v programu z modo »Plus size«, kjer boste našli oblačila večjih številk za močnejše postave, ki sledijo najnovejšim modnim smernicam. Ustvarite svoj slog iz kakovostnih oblačil po nizki ceni. Modni nakupi so lahko tudi ugodni–samo v Takko Fashion v Supernovi Mercator Kranj Savski otok.

Takko Fashion – modni diskont z lastnimi modnimi znamkami po nizki ceni

Trgovine Takko Fashion se že več kot 30 let uvrščajo med najuspešnejše trgovce z modo. Z več kot 1900 trgovinami v 17 državah je Takko Fashion eden največjih modnih diskontov v Evropi. V Sloveniji lahko prodajalne s poceni modo najdemo na 18 lokacijah.

Kupci v trgovinah Takko Fashion vedno najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjskim slogom. Vsa oblačila in dodatke lastnih blagovnih znamk Takko oblikujejo hišni modni oblikovalci, ki navdih jemljejo tako iz aktualnih trendov kot razgibanega življenja svojih kupcev. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. Celotna ponudba trgovine se osredotoča na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost. Člani Takko VIP kluba pa ob nakupu prejmejo še dodatne ugodnosti, popuste in številna presenečenja.