Pizzerija in špagetarija Buf | Mercator Savski otok | Supernova

Če vas med nakupom v Supernovi Mercator Kranj Savski otok zgrabi lakota, vas vabimo v Pizzerijo in špagetarijo Buf.

Pizzerija in špagetarija Buf

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

Se vam že cedijo sline?

Med nakupovanjem nas velikokrat zgrabi lakota in v Supernovi Mercator Kranj Savski otok je točka, na kateri si lahko napolnite svoje želodce, Pizzerija in špagetarija Buf. Prijetno notranjost nadgrajuje pestra ponudba, kjer boste našli pice, različne testenine, rižote, solate in sladice. Slednje so dnevno sveže, saj jih pripravijo sami.

Za vse sladokusce so na voljo prave italijanske testenine. Kuharski mojstri skrbno izberejo sestavine omak in začimb, ki testeninam dajo vrhunski gurmanski okus. Izmed več kot 30 različnimi lahko izberete svoje najboljše. Bogat pa je tudi nabor 26 različnih pic, med katerimi najdete tudi vegetarijanske. Pripravljene so po pristnih italijanskih receptih, s hrustljavo zapečeno skorjico in izvrstnimi sočnimi nadevi. Različni okusi solat vam pričarajo pravo mediteransko kuhinjo. Če pa ne najdete prave, pa si svojo lahko sestavite sami iz vedno svežega solatnega bifeja.

Se vam že cedijo sline? V Pizzeriji in špagetariji Buf vas čaka sveža, okusna in dobra hrana, ki bo potešila še tako veliko lakoto. Obiščite Supernovo in uživajte v gurmanskih užitkih.

Od pice do špagetov

Hrana iz priljubljene gostilnice Pizzerije in špagetarije Buf bo nahranila še tako izbirčne. V prijazni gostilnici so dobrodošli vsi, zaposleni, naključni gostje, najmlajši otroci in tudi študentje, ki so jim na voljo posebni študentski meniji.

Če vas med nakupom v Supernovi Mercator Savski otok zgrabi lakota se oglasite v Pizzeriji in špagetariji Buf. Prijeten prostor je opremljen v mediteranskem stilu in združuje kombinacijo elementov kamina, stare opeke in lesa. Barve v lokalu pričarajo toplino in domače vzdušje. Zunanjost je namenjena najmlajšim gostom. Veliko igrišče in napihljivi gradovi so posebnost v skrbi za najmlajše. Prijetno notranjost nadgrajuje pestra ponudba hrane. Poleg odlične hrane se vedno prileže tudi kozarec dobre pijače, zato vam je v Pizzeriji in špagetariji Buf na voljo širok izbor pijač toplih in hladnih napitkov alkoholne in brezalkoholne pijače ter več vrst vin.