Müller | Savski otok | Supernova

Drogerija Müller je točka nakupa za vse vaše nakupe, kjer boste našli sladkarije, kozmetiko, igrače, gospodinjske in papirniške izdelkov in še mnogo več!

Müller

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana Modni dodatki in lepota
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana Modni dodatki in lepota
Popusti
Nočni ekspres
Že imate vse za začetek šole?
Velja od: 9. julij 2021

Na oddelku papirnice najdete pestro ponudbo šolskih potrebščin po odličnih cenah.

S posebno Müllerjevo storitvijo NOČNI EKSPRES* se lahko izognete gneči in brez stresa opravite nakup šolskih izdelkov. Vse, kar potrebujete, naročite preko spletne strani in svoje naročilo prevzamete lahko že naslednji dan v želeli poslovalnici. Do 12. septembra pa lahko izkoristite tudi AKCIJO GRATIS OVIJANJA** vseh formatov knjig in zvezkov. Ovitek ne vsebuje lepila, tako da knjiga po odstranitvi ostane popolnoma nepoškodovana. Ovitek pa je brezhibno prilagojen knjigi in zvezku.  

Več informacij najdete v poslovalnici Müller ali na spletni strani www.mueller.si.

Vabljeni v Müller, kjer najdete za vsak predmet in vsak primer veliko izdelkov za šolo, fakulteto in pisarno po odličnih cenah.

* Storitev je na voljo samo v določenem obdobju in velja samo za izdelke na oddelku papirnice.
**Ob vsakem nakupu nad 50 € prejmete 5 GRATIS OVIJANJ. Za vsak nadaljni nakup za 10 € prejmete dodatno 1 GRATIS OVIJANJE. Gratis ovijanje lahko izkoristite ob dokazilu nakupa nad 50 € in sicer s predložitvijo računa za nakup v katerikoli poslovalnici Müller v obdobju od 12.julija do 12. septembra.2021. Ovijanje nudimo v izbranih poslovalnicah. Redna cena ovijanja je 0,99 €/kos.

Od kozmetike do gospodinjskih izdelkov–vse to in še več v Müller-ju!

Drogerija Müller je točka nakupa za vse vaše nakupe, saj boste v njej našli široko ponudbo raznovrstnih izdelkov. Poskrbite za nego telesa in las z luksuznimi izdelki iz programa drogerije in se odenite v razkošne dišave iz programa parfumerije. V sortimentu izdelkov za dom in opreme za stanovanje boste našli vse za čiščenje, od papirnatih brisačk iz razgradljivih materialov, čistil iz naravnih sestavin do prazničnih okraskov, ki bodo med prazniki popestrili vaš dom.

V programu za igrače in potrebščinami za šolo ter pisarno, boste našli vse kar potrebujete, da na obraz vašega otroka privabite širok nasmeh. Od igrač, zvezkov, barvic, šolskih torb, papirja, luknjačev vse do najrazličnejših izdelkov za dojenčke in otroke, kot so plenice, dude in drugi pripomočki, ki jih potrebujejo novopečene družine.

V Drogeriji Müller bo vsak našel nekaj zase. Poiščite čudovita darila po ugodni ceni, v papirnici pa vam ustrežljivi prodajalci izdelek tudi brezplačno zavijejo v darilni papir. Ponujajo vam tudi možnost nakupa darilnega bona v poljubni denarni vrednosti, s katerim si bo obdarjenec/-ka lahko izbral/-la  darilo v široki ponudbi raznovrstnih izdelkov. V drogeriji vas vsak dan čakajo nove akcije in popusti, s katerimi boste po ugodni ceni nakupili vse, kar potrebujete za svoj dom.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.