Müller | Mercator Savski otok | Supernova

Drogerija Müller je točka nakupa za vse vaše nakupe, kjer boste našli sladkarije, kozmetiko, igrače, gospodinjske in papirniške izdelkov in še mnogo več!

Müller

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana Modni dodatki in lepota
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana Modni dodatki in lepota
Popusti
Zdaj prihranite!
Odkrijte aktualno Müllerjevo POSEBNO PONUDBO
Velja do: 30. oktober 2023

Odkrijte aktualno Müllerjevo POSEBNO PONUDBO iz široke ponudbe drogerije:

  • 15 % na vse izdelke znamke KINDER. Znižane in najnižje cene v zadnjih 30 dneh so označene na polici.
  • PERWOLL RENEW sredstvo za pranje občutljivega perila 1,375 l ali volne 1,47 l več vrst le 6,29 €
  • VERNEL mehčalec za peilo 800 ml - 850 ml, več vrst le 1,99 €
  • DUSCHDAS gel za prhanje 225 ml, več vrst le 1,19 €

Še več ponudbe odkrijte do 30. 9. 2023 v poslovalnici Müller ali na www.mueller.si.

Ugodnosti!
Müllerjeva POSEBNA PONUDBA!
Velja od: 2. november 2022

Odkrijte POSEBNO PONUDBO iz pestre ponudbe drogerije, raznolikega sortimente z izdelki za nego obraza, telesa, las, ustno higieno, higienskimi izdelki, izdelki za pranje in čiščenje, izdelki za prehrano in nego otroka, hrano za ljubljenčke, prehranskimi dopolnili, sladkarijami, pijačo, čaji, kuhinjskimi pripomočke in še in še.

Aktualno POSEBNO PONUDBO na izbrane izdelke najdete v poslovalnici Müller ali na www.mueller.si.

Od kozmetike do gospodinjskih izdelkov–vse to in še več v Müller-ju!

Drogerija Müller je točka nakupa za vse vaše nakupe, saj boste v njej našli široko ponudbo raznovrstnih izdelkov. Poskrbite za nego telesa in las z luksuznimi izdelki iz programa drogerije in se odenite v razkošne dišave iz programa parfumerije. V sortimentu izdelkov za dom in opreme za stanovanje boste našli vse za čiščenje, od papirnatih brisačk iz razgradljivih materialov, čistil iz naravnih sestavin do prazničnih okraskov, ki bodo med prazniki popestrili vaš dom.

V programu za igrače in potrebščinami za šolo ter pisarno, boste našli vse kar potrebujete, da na obraz vašega otroka privabite širok nasmeh. Od igrač, zvezkov, barvic, šolskih torb, papirja, luknjačev vse do najrazličnejših izdelkov za dojenčke in otroke, kot so plenice, dude in drugi pripomočki, ki jih potrebujejo novopečene družine.

V Drogeriji Müller bo vsak našel nekaj zase. Poiščite čudovita darila po ugodni ceni, v papirnici pa vam ustrežljivi prodajalci izdelek tudi brezplačno zavijejo v darilni papir. Ponujajo vam tudi možnost nakupa darilnega bona v poljubni denarni vrednosti, s katerim si bo obdarjenec/-ka lahko izbral/-la  darilo v široki ponudbi raznovrstnih izdelkov. V drogeriji vas vsak dan čakajo nove akcije in popusti, s katerimi boste po ugodni ceni nakupili vse, kar potrebujete za svoj dom.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.