Izdelki za ustvarjanje, gospodinjstvo domače mojstre, pripomočki za hišne ljubljenčke in sezonska ponudba po ugodni ceni.

TEDi

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon

Spremenite vsak dan v doživetje z izdelki iz poslovalnice TEDi!

Poslovalnica TEDi vam nudi pester nabor izdelkov za razne priložnosti in dogodke. Okrasite rojstnodnevno zabavo, podarite čudovito darilo zavito v praznični papir, dopolnite pisarno s pripomočki ali napolnite šolsko torbo z zvezki. Vse to in še več boste našli na prodajnih policah v poslovalnici TEDi. Nudijo vam material za ustvarjalce in domače mojstre, program z dekorativnimi izdelki, igrače ter kuhinjske in kozmetične pripomočke.

Odlika poslovalnice TEDi je raznolikost njihove stalne, kot tudi sezonske, ponudbe in nakupe po neverjetno nizki in ugodni ceni. Pogosto prilagajanje programa zagotavlja pestro ponudbo in možnost, da boste prav tu našli najnovejše trende. Obisk poslovalnice TEDi v Supernovi Mercator Kranj Savski otok je pravo doživetje, saj boste v TEDi-ju vedno našli nekaj zase.

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.