Oblecite družino po najboljši ceni! Z MANO živite modno in super ugodno, saj boste v ponudbi našli pester nabor trendi oblačil za moške, ženske in otroke.

MANA

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
-40%
Sezonski popusti v trgovinah MANA
Velja do: 31. julij 2024

SEZONSKI POPUSTI V TRGOVINAH MANA in na SPLETU!

Izkoristite 20, 30 in celo 40% sezonski popust na označena oblačila pomlad-poletje!

Vljudno vabljeni!

Kakovostna in modna oblačila za vso družino po najboljših cenah!

Poiščite oblačila zase in za svojo družino v Supernovi Mercator Kranj Savski otok. Trgovina MANA vam nudi pravo modno nakupovalno izkušnjo za vso družino. Če prisegate na klasične modele, cenite kvaliteto in želite poiskati oblačila, ki sledijo najnovejšim trendom po ugodnih cenah, je to pravi kraj za nakupe. V otroškem programu boste našli puloverje, trenirke, jakne in program z mladostniškimi oblačili, ki sledi najstniškim trendom. Odrasli boste v programu moških in ženskih oblačil našli obleke za vse priložnosti. Izberite obleko, ki je kot nalašč za poslovne in formalne dogodke ali pa poiščite neformalna, udobna ali športna oblačila, v katerih boste še vedno izgledali enkratno.

Oblačila na prodajnih policah poslovalnice MANA so narejena iz kvalitetnih materialov in odlikuje jih izjemna kakovost izdelave. Preverite ponudbo jaken, plaščev, hlač, kril, oblek, puloverjev, majic ali bluz in ne pozabite na pestro ponudbo modnih dodatkov, s katerimi boste dopolnili svoj izbrani slog. Izkoristite številne akcije, sezonske popuste in nakupujte ugodno za vso družino. V poslovalnici MANA boste našli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

V MANI lahko najdete oblačila za moške, ženske, nosečnice in otroke, poleg tega pa še opremo za dom

MANA je mednarodno podjetje, ki v svoji prodajni ponudbi zajema oblačila za vso družino in nekatere pripomočke za dom. Trgovina s svojo modno ponudbo, vrhunsko kakovostjo in ugodnimi cenami že leta zadovoljuje potrebe številnih družin. Maloprodajna mreža MANA se nenehno razvija po vsej Sloveniji in svojim kupcem ponuja najvišjo kakovost izdelkov in storitev po dostopnih cenah.

Za vsako novo sezono MANA ustvari kolekcijo za moške in ženske ter otroke. V ženskih kolekcijah so oblačila primerna za ženske, ki negujejo eleganten in ženstven slog, pa tudi za tiste, ki imajo raje bolj športen stil. Moške kolekcije pa postavljajo na prvo mesto udobje in klasičen videz. Otroška oblačila so primerna za otroke od rojstva do 14 let. Popestritev vsake kolekcije pa so tudi razni modni dodatki, ki odlično dopolnjujejo vse modne kombinacije. Gamaše, kape, rokavice, šali in rute, obutev, v MANI pa dobite celo pralne žepne robčke!