Odeja | Mercator Savski otok | Supernova

Preverite ponudbo pri največjem slovenskem proizvajalcu prešitih odej, vzglavnikov, posteljnine, nadvložkov in dekorativnih izdelkov za zdravo spanje.

Odeja

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran

V Odejo je všita čarobnost

V poslovalnici se ponašajo z bogato ponudbo tekstilnih izdelkov kot so odeje, vzglavniki, nadvložke, posteljnina in ostalih tekstilnih izdelkov. Izdelke podjetja Odeja odlikujejo organski in naravni materiali, ki so narejeni v odgovorni proizvodnji. Na voljo so vam klasični ali moderni kroji posteljnine iz naravnih materialov. Zagotovo boste našli nekaj tudi zase. Vsako leto na prodajne police pridejo nove kolekcije posteljnine, narejene za vaše udobje in dober spanec. V Odeji boste našli tudi posteljnino, ki je primerna za ljudi z alergijami in otroke.

Prodajni hiti v poslovalnici Odeja pa so vedno nove kolekcije posteljnin. Kolekcijo Organic odlikuje priznani certifikat GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost, zelo strogo kontrolo uporabljenih surovin, predelave ter skladiščenja organskih izdelkov za spanje. Kolekcija Natur pa je narejena iz najrazličnejših naravnih materialov (volna, kapok, bambus, tencel…), katerim so dodali še izdelke iz konoplje, alpake, kašmirja, koruze in svile.

Odeja s tradicijo

Začetki podjetja Odeja segajo v leto že v leto 1927, ko se je vse skupaj začelo z ročnim izdelovanjem prešitih odej v baraki sredi Škofje Loke. Do leta 1945 pa je podjetje že dodobra zraslo in Odejine šivilje so takrat izdelale že 21. 000 prešitih odej letno. Danes je Odeja uspešno in tehnološko napredno tekstilno podjetje z lastno proizvodnjo. Podjetje šteje že 10 trgovin po vsej Sloveniji ter vse bolj priljubljeno spletno trgovino.

Tehnološki napredek omogoča sodoben način proizvodnje in ker se trendi menjajo vse hitreje, je potrebno ostati v koraku s časom. Podjetje Odeja prisega na iskren in spoštljiv odnos do kupcev, skrbno izbiro materialov, kvaliteto storitev in iskreno komunikacijo. Odeja se ponaša z vrhunsko kakovostjo izdelkov, za kar so zaslužni strokovnjaki, ki se vsak na svojem področju trudijo za razvoj produktov ter nabor vrhunsko izbranih, naravnih materialov in izdelkov, ki trajajo.