Svet metraže | Mercator Savski otok | Supernova

Svet metraže se ponaša s pestrim naborom modnih tkanin, kakovostnim blagom za dom in vrt, pisano ponudbo prej in raznolikimi dodatki za šivanje ter pletenje.

Svet metraže

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Poslovalnice Svet metraže

Z vstopom v poslovalnico Svet metraže Kranj boste stopili v svet kakovostnih tkanin, simpatičnih motivov, zanimivih šiviljskih dodatkov in prijaznega osebja, ki je vedno pripravljeno priskočiti na pomoč. Med ročno izbrano ponudbo, ki jo skrbno nadgrajujemo v koraku s svetovnimi trendi, lahko najdete modne tkanine, otroško blago, materiale za poslovno modo, šport in prosti čas ter široko ponudbo dekorativnih materialov za dom in gospodinjstvo. Pozabili nismo niti na trpežne tkanine za zunanjo uporabo, da bodo urice na zraku res dobro izkoriščene. Poleg naštetega se ponašamo tudi z veliko ponudbo raznih prej, ki so med slovenskimi ustvarjalkami vedno bolj priljubljene in unikatno pozamenterijo, ki doda piko na i vsaki kreaciji. V naših prostorih ste dobrodošli vsi tisti, ki se za šivalni stroj usedete prvič in tisti, ki imate pri šivanju kar nekaj kilometrine.

Naša zgodba

Naša zgodba se je začela pisati leta 1992 in se je do danes močno razvila, izpopolnila in nadgradila. V vseh letih poslovanja pa ste vi, potrošniki, za nas še vedno na prvem mestu in vedno radi ustrežemo vašim željam. Naša misija je ponuditi najbolj kakovostno blago in vam še naprej nuditi podporo, ter vas spodbujati, ali navdihniti za šivanje ter ustvarjanje. S tem namenom z vami radi delimo nove ideje, poučne vsebine in nasvete, ki jih najdete na socialnih omrežjih in našem blogu. Prav tako smo vam vedno na voljo za posvet preko spleta ali pa v poslovalnici.

Vabljeni, da še sami pobrskate med našimi policami ali obiščete našo spletno stran.