Deichmann | Mercator Savski otok | Supernova

V Deichmannu obožujejo čevlje in vam v njihovi poslovalnici v Supernovi Mercator Savski otok nudijo kvalitetno in modno obutev.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Preverite ponudbo v trgovini Deichmann v Supernovi Mercator Savski otok

V Deichmannu vam nudijo širok nabor različnih modelov in znamk obutve za ženske, moške in otroke. Modne kolekcije, ki vas že čakajo na prodajnih policah v poslovalnici Deichmann, sledijo modnim trendom. Našli boste vse od športnih čevljev do elegantne obutve za posebne priložnosti. Sprehodite se med prodajnimi policami in poiščite model, ki vam je všeč. Zaradi pregledne razporeditve boste takoj našli čevelj, ki ga potrebujete.

Obujte se v čudovite salonarje, balerinke ali zimzelene modele klasične obutve in dopolnite svoj modni slog. Navdušili vas bodo izdelki priznanih blagovnih znamk ženske obutve 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V prodajnem programu za otroke pa boste našli vse od škornjev do šolskih copatk znamk Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney ali Cortina. Tudi na moškem oddelku boste našli najnovejše modele čevljev. Poiščite nov športni copat, eleganten čevelj za posebne priložnosti ali pa odnesite domov par udobnih copat. V Deichmannovi poslovalnici boste obuli celotno družino in zato ne boste zapravili celega premoženja.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.