DZS | Mercator Savski otok | Supernova

Že skoraj sedemdeset let predstavlja založništvo enega glavnih področij delovanja družbe DZS, d. d.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Dobrodošli v deželi knjig in vrhunskih šolskih potrebščin!

Dobro založena poslovalnica DZS v Supernovi Savski otok je le ena od 43 DZS-jevih poslovalnic v Sloveniji. Tu boste našli darila za svoje najbližje in vse za šolo ter pisarno. Skozi celo leto v ponudbi najdete učbenike, strokovno literaturo, tiskovine priznanih blagovnih znamk, zemljevide, priročnike ter knjige vseh založb in žanrov.

S knjigo ne morete zgrešiti, ko iščete darilo za svoje najbližje. Tiskana beseda od nekdaj omogoča pobeg v fantastičen svet fantazije in zgodb in, ko podarite nekomu knjigo, jim podarite čudovit nov svet. Povprašajte osebje po aktualni ponudbi knjižnih prvencev, ki so pravkar prispeli iz tiskarne ali pa podarite eno od klasik. Razveselite obdarovanca s pesniško zbirko priznanega avtorja, divjim romanom, čustveno otroško ali mladinsko knjigo ali pa zbirko zabavnih, kratkih zgodb.

Poleg programa knjig in literature pa v poslovalnici DZS ponujajo tudi bogat program šolskih potrebščin in vsega pisarniškega materiala. Napolnite torbo z učbeniki, zvezki, pisali in opremite pisarno z rokovniki, planerji, koledarji in drugimi pisarniškimi pripomočki. Vse to in še več boste našli na prodajnih policah poslovalnice DZS v Supernovi Savski otok.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.