Lekarna Savski otok | Mercator Savski otok | Supernova

V Lekarni Savski otok boste deležni celostne obravnave in strokovnih nasvetov.

Lekarna Savski otok

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 19.30
torek 08.00 - 19.30
sreda 08.00 - 19.30
četrtek 08.00 - 19.30
petek 08.00 - 19.30
sobota 08.00 - 14.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Zdravila, vrhunski zdravstveni pripomočki in strokovna farmacevtska pomoč

Lekarna Savski otok je specializirana lekarna, kjer vam bodo izdali predpisana zdravila ali pa vam bodo pomagali pri izbiri primernih zdravil brez recepta. Program zdravil dopolnjujejo tudi programi farmacevtskih storitev in meritev, pester izbor medicinsko tehničnih pripomočkov in veterinarskih zdravil. Posebnost lekarne je tudi to, da razpolagajo z homeopatskimi zdravili in kozmetičnimi izdelki priznanih blagovnih znamk, kot so Eucerin, Avene, A-derma, Ducray, Vichy, Bioderma, Nuxe, Bio-beaute, La Roche Posay, Dr. Hauschka in druge, s katerimi boste poskrbeli za zdravje vaše kože.

Farmacevtski strokovnjaki vam lahko svetujejo pri predpisovanju in uporabi zdravil. Zdravje je največja vrednota, zato obiščite Lekarno Savski otok, kjer boste deležni celostne obravnave in strokovnih nasvetov.

Za vas že od leta 2004

Lekarna Savski otok obratuje že od leta 2004 v nakupovalnem centru na Savskem otoku. V lekarni izdajajo zdravila na recept, brez recepta, medicinsko tehnične pripomočke, veterinarska in tudi homeopatska zdravila. Obrnite se na farmacevtsko osebje, ki vam bodo pomagali s strokovnimi nasveti pri izbiri prehranskih dopolnil, kozmetičnih izdelkov  ter drugih izdelkov za zaščito in varovanje zdravja.

Poleg množice zdravil, vam v Lekarni Savski otok nudijo tudi razne farmacevtske in zdravstvene storitve, kot je merjenje krvnega tlaka, telesne teže in višine. Organizirajo merjenje holesterola in sladkorja v krvi, z mikro kamero pa vam pregledajo tudi lasišče. Če imate kakršno koli vprašanje v povezavi z zdravili in kozmetičnimi izdelki, se obrnite na strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo narediti pravo izbiro.