Mercator | Mercator Savski otok | Supernova

Opravite tedenske nakupe na enem mestu. V poslovalnici Mercator vam nudijo vse od sveže zelenjave in sadnja do kozmetičnih izdelkov.

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

V Supernovi Mercator Kranj Savski otok vas pričakuje Najboljši sosed

V prijetnem nakupovalnem okolju poslovalnice Mercator boste našli samo preverjeno svežino, pestro in kakovostno ponudbo po konkurenčnih cenah, preverjene in priznane blagovne znamke ter najnovejše uspešnice in novosti. Sprehodite se med prodajnimi policami in vaš nakupovalni voziček se bo hitro napolnil. Svojim kupcem želijo ponuditi celovito nakupovalno izkušnjo, ki kombinira cenovno ugodne izdelke in priznane blagovne znamke s premium ponudbi.

Pri Mercatorju so v dolgih letih obstoja zgradili trgovino na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Vendar njihovo poslanstvo sega še dlje. Da bi prispevali k razvoju družbenega okolja ohranjajo dolgoročno povezavo z dobavitelji in blagovnim znamkam omogočajo lokalni in regionalni razvoj. Njihove izdelke boste našli na policah vseh poslovalnic po konkurenčni ceni, ki jih omogočajo vsakodnevni popusti, neverjetne akcije in bonitetna kartica ugodnosti Pika, s katero zvesti kupci lahko koristijo še dodatne popuste in ugodnosti.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.