Intersport | Savski otok | Supernova

Razmigajte se s kvalitetnimi izdelki za šport, modnimi športnimi oblačili, obutvijo, športno opremo in pripomočki po ugodni ceni.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
-20 %
Super vikend
Velja do: 17. maj 2021

Preživite tople in sončne dni aktivno na svežem zraku. Ta konec tedna so oblačila, obutev in športna oprema iz novih kolekcij za pomlad 2021 po rednih cenah znižana za 20 %.

Obiščite prodajalno INTERSPORT v centru Supernova in se opremite za vaš najljubši šport. Popust velja od 14. do 17. maja 2021 za izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne in na spletu. Popust se ne sešteva z drugimi akcijami in popusti in ne velja za izdelke INTERSPORT priporoča, športne ure, športno prehrano, teniške žogice, mize za namizni tenis, električne skiroje, električna kolesa in za izdelke, katerih cene so že znižane.

Popust se obračuna na blagajni. Celotno ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajani INTERSPORT v Supernovi.

HIT akcija
Majska HIT akcija
Velja do: 6. junij 2021

HIT AKCIJA za aktivne je spet tu. Več kot 100 izdelkov po znižanih cenah. Izbrana oblačila, obutev in druga športna oprema za pohodnike, kolesarje in aktivni prosti čas so v teh dneh za 20 %, 25 % ali 30 % cenejši. Celotno ponudbo si oglejte na https://www.intersport.si/hit_akcija. Obiščite prodajalno INTERSPORT v centru Supernova in se opremite za športne aktivnosti v pomladnih dneh tudi vi.

Popusti veljajo od 10. maja do 6. junija 2021 za izbrane in posebej označene izdelke v zalogi prodajaln in v spletni trgovini. Popusti se obračunajo na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Opremite se za aktivno življenje v Intersportu!

Pestra ponudba izbire izdelkov za šport in rekreacijo v poslovalnici Intersport v Supernovi Mercator Savski otok vam bo vzela dih, saj boste tu našli vse kar potrebujete za vaš najljubši šport ali rekreativno dejavnost.

Ne glede na to ali ste profesionalni športnik/-ca, ali šele začenjate svojo športno pot, vas bo ponudba navdušila. Od navadnih športnih copatov do profesionalnih merilnikov vas čaka na prodajnih policah poslovalnice Intersport. Opremite se za prosti čas, športna tekmovanja, kampiranje, smučarske izlete ali druge športe in raziščite bogato ponudbo, kjer boste našli vetrovke, zaščitna očala, smuči in smučarske pripomočke, šotore, SUP deske, kolesa, kolesarsko opremo, čelade in ostale izdelke športne opreme.

Počutite se udobno v športnih oblačilih priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Nike, Torstai, Pro touch, CMP, Deho, Puma, Roxy, Salamon, Helly Hanse in mnoge druge. Na voljo so vam ženska športna oblačila, moška športna oblačila in športna oblačila za otroke ter mladostnike, med katerimi boste našli tudi vzdržljive kopalke! V Intersportu boste našli športno opremo in oblačila za vse športe priložnosti!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.