Intersport | Savski otok | Supernova

Razmigajte se s kvalitetnimi izdelki za šport, modnimi športnimi oblačili, obutvijo, športno opremo in pripomočki po ugodni ceni.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
Dodatno - 20 %
Dodatni popust v Intersportu
Velja do: 31. avgust 2021

Izkoristite akcijo in ujemite dodatne popuste na že znižane cene izbranih športnih oblačil, obutve in opreme.

Med 29. julijem in 31. avgustom vse, kar potrebujete za aktivno preživljanje prostega časa lahko dobite po še ugodnejši ceni.

Poiščite posebej označene artikle v poslovalnicah ali opravite nakup v spletni trgovini www.intersport.si. Izdelke, naročene preko spleta, lahko prevzamete tudi v prodajalnah INTERSPORT v Supernovi.

-50 %
Poletna znižanja v Intersportu
Velja do: 31. avgust 2021

Čas za najboljše nakupe športe opreme, oblačil in obutve je tu!  Poletna znižanja v prodajalni INTERSPORT v centru Supernova, s popusti za 30 %, 40 % in celo 50 % vas pričakujejo od 28. junija do 31. avgusta 2021.

Obutev, oblačila in športno opremo po poletno znižanih cenah lahko kupite v prodajalni in na spletu.

Popusti se ne seštevajo z drugimi akcijami in popusti in se obračunajo na blagajni. Celotno ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Opremite se za aktivno življenje v Intersportu!

Pestra ponudba izbire izdelkov za šport in rekreacijo v poslovalnici Intersport v Supernovi Mercator Savski otok vam bo vzela dih, saj boste tu našli vse kar potrebujete za vaš najljubši šport ali rekreativno dejavnost.

Ne glede na to ali ste profesionalni športnik/-ca, ali šele začenjate svojo športno pot, vas bo ponudba navdušila. Od navadnih športnih copatov do profesionalnih merilnikov vas čaka na prodajnih policah poslovalnice Intersport. Opremite se za prosti čas, športna tekmovanja, kampiranje, smučarske izlete ali druge športe in raziščite bogato ponudbo, kjer boste našli vetrovke, zaščitna očala, smuči in smučarske pripomočke, šotore, SUP deske, kolesa, kolesarsko opremo, čelade in ostale izdelke športne opreme.

Počutite se udobno v športnih oblačilih priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Nike, Torstai, Pro touch, CMP, Deho, Puma, Roxy, Salamon, Helly Hanse in mnoge druge. Na voljo so vam ženska športna oblačila, moška športna oblačila in športna oblačila za otroke ter mladostnike, med katerimi boste našli tudi vzdržljive kopalke! V Intersportu boste našli športno opremo in oblačila za vse športe priložnosti!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.