Intersport | Mercator Savski otok | Supernova

Razmigajte se s kvalitetnimi izdelki za šport, modnimi športnimi oblačili, obutvijo, športno opremo in pripomočki po ugodni ceni.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-20%
Popust na nove kolekcije v INTERSPORTU
Velja do: 1. oktober 2023

Izberi svoje najljubše kose in unovči popust za oblačila in obutev po rednih cenah pri nakupu and 30 € od 21. septembra do 1. oktobra 2023. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskaj ponudbo.

Pogoji
Popust velja od 21. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke po rednih cenah pri nakupu nad 30 € v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
-40%
INTERSPORT: 40-% popust na izdelke McKinley!
Velja do: 1. oktober 2023

Izkoristi popust, kakršnega še ni bilo ter se obuj, obleci in opremi za jesen, polno gora, narave in pohodov. Popust te čaka od 8. 9. do 1. 10. 2023 v prodajalnah in spletni trgovini. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskajte ponudbo tukaj.

Pogoji
Ponudba velja od 8. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke znamke McKinley v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
Akcija
Intersportova akcija za šolske in športne začetke!
Velja do: 30. september 2023

Šola in treningi so pred vrati. V Intersportu samo za vas že pripravili odlično ponudbo z več kot 200  izdelkov po znižanih, akcijskih cenah. Obiščite od 10.8. do 30.9. 2023 prodajalne INTERSPORT in spletno trgovino www.intersport.si. Nakupujte udobno na spletu in v prodajalni. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni.

Opremite se za aktivno življenje v Intersportu!

Pestra ponudba izbire izdelkov za šport in rekreacijo v poslovalnici Intersport v Supernovi Mercator Savski otok vam bo vzela dih, saj boste tu našli vse kar potrebujete za vaš najljubši šport ali rekreativno dejavnost.

Ne glede na to ali ste profesionalni športnik/-ca, ali šele začenjate svojo športno pot, vas bo ponudba navdušila. Od navadnih športnih copatov do profesionalnih merilnikov vas čaka na prodajnih policah poslovalnice Intersport. Opremite se za prosti čas, športna tekmovanja, kampiranje, smučarske izlete ali druge športe in raziščite bogato ponudbo, kjer boste našli vetrovke, zaščitna očala, smuči in smučarske pripomočke, šotore, SUP deske, kolesa, kolesarsko opremo, čelade in ostale izdelke športne opreme.

Počutite se udobno v športnih oblačilih priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Nike, Torstai, Pro touch, CMP, Deho, Puma, Roxy, Salamon, Helly Hanse in mnoge druge. Na voljo so vam ženska športna oblačila, moška športna oblačila in športna oblačila za otroke ter mladostnike, med katerimi boste našli tudi vzdržljive kopalke! V Intersportu boste našli športno opremo in oblačila za vse športe priložnosti!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.