Intersport | Mercator Savski otok | Supernova

Razmigajte se s kvalitetnimi izdelki za šport, modnimi športnimi oblačili, obutvijo, športno opremo in pripomočki po ugodni ceni.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
Od 30% do 50%
VROČI POLETNI POPUSTI!
Velja do: 31. avgust 2024

Zgrabite poletne popuste od 30 % do 50 %

Opremite se za aktivno življenje v Intersportu!

Pestra ponudba izbire izdelkov za šport in rekreacijo v poslovalnici Intersport v Supernovi Mercator Savski otok vam bo vzela dih, saj boste tu našli vse kar potrebujete za vaš najljubši šport ali rekreativno dejavnost.

Ne glede na to ali ste profesionalni športnik/-ca, ali šele začenjate svojo športno pot, vas bo ponudba navdušila. Od navadnih športnih copatov do profesionalnih merilnikov vas čaka na prodajnih policah poslovalnice Intersport. Opremite se za prosti čas, športna tekmovanja, kampiranje, smučarske izlete ali druge športe in raziščite bogato ponudbo, kjer boste našli vetrovke, zaščitna očala, smuči in smučarske pripomočke, šotore, SUP deske, kolesa, kolesarsko opremo, čelade in ostale izdelke športne opreme.

Počutite se udobno v športnih oblačilih priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Nike, Torstai, Pro touch, CMP, Deho, Puma, Roxy, Salamon, Helly Hanse in mnoge druge. Na voljo so vam ženska športna oblačila, moška športna oblačila in športna oblačila za otroke ter mladostnike, med katerimi boste našli tudi vzdržljive kopalke! V Intersportu boste našli športno opremo in oblačila za vse športe priložnosti!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.