Storitve

Brezplačno parkirišče

Dobrodošli v Supernovi Mercator Savski otok

Nakupovalni center Supernova Mercator Savski otok je priročno lociran ob vznožju mestnega centra, kjer je dovolj prostora za vse obiskovalce. Pred Supernovo boste vedno našli prazno parkirno mesto.

Parkirajte na posebej označenih mestih ter se odpravite po brezskrbnih nakupih. Kajti super nakupovalna izkušnja se začne na začetku, na prostornih in brezplačnih parkirnih mestih. Parkiranje je brezplačno 3 ure.

Možnosti za parkiranje je več kot dovolj.

Bankomat

Denarnici prijazno!

Na sprehodu po nakupovalnem centru lahko opravite hitre bančne storitve tudi na bankomatu

Za popolno nakupovalno izkušnjo

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Savski otok lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Savski otok lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Podarite najboljše darilo!

Javni transport

Ujemite vlak do Supernove Mercator Savski otok

Zapeljite se do Nakupovalnega centra Supernova Mercator Savski otok z javnim prevozom.

Vkrcajte se na vlak, ki vas pelje v mesto Kranj. Izstopite na postaji Kranj in do super Nakupovalnega centra Supernova Mercator Savski otok vas loči samo še 13 minut hoje. Razdalja 1,0 km med železniško postajo in Supernovo bo minila v trenutku.

Do Supernove Mercator Savski otok se lahko zapeljete tudi z osebnim avtomobilom. Ko boste prispeli v Kranj  se iz centra spustite po Stari cesti. Nad mostom zavijte desno ter sledite oznakam do brezplačnega parkirišča. Za lažjo pot pa v navigacijsko aplikacijo vtipkajte naslov Stara cesta 25c, 4000 Kranj, kjer vas že čaka super nakupovalna izkušnja

Na koncu poti vas čaka neverjetna nakupovalna izkušnja!