Knjigarna Felix | Mercator Savski otok | Supernova

Preverite pestro ponudbo knjig, knjiženjih uspešnic, pisarniškega materiala, igrač, iger ter daril v Knjigarni Felix.

Knjigarna Felix

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Knjigarna z najaktualnejšo in najugodnejšo ponudbo vseh žanrov

Literatura se razprostira skozi množico žanrov. Kateri je vaš najljubši? Imate rajši biografije znanih osebnosti, zgodovinske romane, monografije, knjige o duhovnosti in religiji, knjige o politiki in aktualnih temah ali ste pristaš/-ica literarne fikcije? Ne glede na to, kaj najrajši listate ob večerih, boste najnovejše izdaje knjig vašega najljubšega žanra našli v Knjigarni Felix.

V ponudbi se nahaja tudi bogat darilni program in pa program otroških ter mladinskih knjig. Prav poseben prostor pa v poslovalnici Knjigarne Felix v Supernovi Mercator Savski otok najdejo Žepne knjige, oziroma izdaje knjig z mehkimi platnicam. Dobra knjiga je lahko tudi odlično darilo. V pestri in bogati ponudbi boste zagotovo našli primerno darilo za vsakogar.

Felix – knjigarna z namenom

Podjetje Felix je bilo ustanovljeno leta 1994 s prvotnim imenom Učila, kjer je bil osrednji fokus na izdajanju predvsem literature za otroke, učil in učnih pripomočkov. Kmalu se je ponudba podjetja začela širiti in zajemati tudi izdaje za odrasle in mladino, predvsem leposlovje, biografije, poučno literaturo in priročnike. Velik preobrat je založba naredila leta 2002 s temeljito prenovo knjižnega programa. Z ustanovitvijo knjižnega kluba Felix in odprtjem prve lastne knjigarne Felix pa se je povzpela v sam vrh slovenskega založništva.

Danes se mreža knjigarn Felix razprostira po vsej Sloveniji, zaznamujejo pa jih prijeten ambient in vrhunsko založene knjižne police. Z izjemno ponudbo knjig po nizkih cenah je postala priljubljena tako pri strastnih bralcih kot tistih, ki le občasno skočijo po knjigo za prijetno poletno branje.