Hiša daril | Mercator Savski otok | Supernova

Po darilo za vsako priložnost zavijte v Hišo daril, kjer vas čaka vse za praznovanja, obletnice in posebne priložnosti.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran

Specializirani za darila in praznovanje

Hiša daril je prav posebna poslovalnica, kjer je vsak dan praznik. Specializirani so za darila in praznovanja, saj boste v njihovi ponudbi našli največjo ponudbo daril, darilnih izdelkov, aranžiranih daril in dekorativnih izdelkov. Mogoče pa boste v pestri ponudbi našli tudi kaj, kar bi si želeli sami.

Še vedno odlašate z izbiro darila? Brez skrbi, v Hiši daril boste našli pozornost za vsakega obdarjenca. Poiščite že pripravljeno in aranžirano darilo za svoje najdražje v programu aranžiranih daril ali pa izberite pozornost iz programa, kjer boste našli tematska darila. Praznujte okrogle obletnice, polnoletnost, pokoj, rojstne dneve, poroke, maturo in druge enkratne priložnosti s Hišo daril. V ponudbi boste našli od darilnih izdelkov, voščilnic, dekorativnega programa, smešnih majic in skodelic s potiski, kozmetike, brisače ali darilne bone za najrazličnejša doživetja. Zabava in praznovanje sta doma v Hiši daril.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.