Toper | Mercator Savski otok | Supernova

Oblecite celotno družino v kvalitetno športno opremo po pošteni ceni v poslovalnici Toper v Supernovi Mercator Savski otok.

Toper

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Šport
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Šport

Barvit dizajn in nesporna kakovost

Izdelki podjetja sestavljajo izbor iz materialov vrhunske kakovosti, tako pomladno-poletne, kot tudi jesensko-zimske kolekcije. Ponosni so na svojo funkcionalno in napredno smučarsko opremo ter izjemno udobne trenirke V poslovalnici Toper vas čakajo izdelki, ki so rezultat neumornega razvoja novih izdelkov, od funkcionalnega zimskega spodnjega perila, pletenih kap in trakov, softshell jopičev in vse do jogging oblačil in oblačil za plažo.

Zaščitni znak imena Toper ostajata barvit dizajn in nesporna kakovost njihovih izdelkov, ki vas bo navdušila. Obiščite poslovalnico Toper v Supernovi Mercator Kranj Savski otok in se prepričajte sami.

Šport in športnik kot eno – v Toperju že od leta 1945

Zgodovina blagovne znamke Toper sega v leto 1945, ko je vrata odprla prva predilnica in začela izdelovali najlonske srajce, poznane kot »Zlata krona«.  Podjetje je skozi leta pridno raslo in širilo pestro ponudbo izdelkov, ki so posledica odnosa vodstva do dojemanja športa in športnikov kot enega, Topar pa je ostal zasidran v glavah športnih navdušencev.

Ime Toper pomeni profesionalen odnos do kupcev in stoodstotno jamstvo ter pomoč v vsakem primeru. Njihovi izdelki so izdelani po vašem okusu in velikosti, ki je prilagojena samo vam. Številčnost zvestih strank in raziskave so pokazale, da na trgu primanjkuje izdelave športnih oblačil lokalnih prodajalcev z močnim imenom. Cilj podjetja Toper je izboljšati položaj in okrepiti proizvodnjo ter postati vodilno ime, poslanstvo podjetja pa je doseči motivacijo celotne družine, da bi se lahko po pošteni ceni enakovredno oblačila v kakovostna oblačila.