Sensilab | Mercator Savski otok | Supernova

Vrhunska prehranska dopolnila ter izdelki za zdravje in dobro občutje.

Sensilab

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pri Sensilabu je vsako bitje unikatno

Unikatnost vsakega bitje je temeljni kamen, na katerem sloni delo v Sensilabu. Tu verjamejo v individualni pristop in strokovnjaki so z mislijo, da je vsak človek drugačen, ustvarili preko 5000 izdelkov, ki so sedaj na voljo po celem svetu. Ključnega pomena je posvetovanje s posameznikom, kjer vam bodo strokovni sodelavci pomagali narediti pravo izbiro.

V Sensilabu s pomočjo široke ponudbe izdelkov za zdravo življenje in dobro počutje ponujajo popolne in prilagojene rešitve, ki vas bodo pripeljale do notranjega ravnotežja in kvalitetnejšega življenja. Na voljo so vam izdelki za hujšanje in topljenje maščob ter zaviranje apetita, za prebavo, anti-celulit, regulacijo vode v telesu, antistres & koncentracijo, lepoto, zdravstvene težave, jetra, hormone, menopavzo, srce, krvni sladkor, spomin, sečila, prebavila, sklepe, imunost, detox, omega, vitamine & minerale. Vabljeni na osebno svetovanje v poslovalnico Sensilab v Supernovi Mercator Kranj Savski otok. Obrnite novo poglavje v življenju in zaživite polno in zdravo življenje!

Narava v objemu znanosti

Zgodba Sensilab se je začela z željo in vodilom, da bi vrnili ljudem tisto, česar nikoli ne bi smeli izgubiti. To je seveda dobro počutje in optimalno zdravje. S to željo podjetje deluje še danes, saj so prepričani, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja. Znanje tistih, ki so še tesno sobivali z naravo, je Sensilab okrepil z močjo najnovejših znanstvenih dognanj in preciznih postopkov. 

Sensilab izdelki vsebujejo naravne sestavine najvišje kakovosti, ki so tudi v kliničnih raziskavah pokazale visoko učinkovitost. Ker se pri pridelavi držijo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, izdelki vsebujejo le varne in učinkovite naravne spojine. Ravno učinkovita združitev naravnih in znanstvenih rešitev je bila temeljna motivacija ustanoviteljev blagovne znamke Sensilab. Trije strokovnjaki – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič – so zapustili eno izmed največjih farmacevtskih podjetij v Sloveniji in ustvarili novo podjetje, ki temelji na naravi in znanosti.