Rebel | Mercator Savski otok | Supernova

Ostanite uporniški po duši in se odenite v oblačila vrhunskih in svetovno znanih modnih znamk. Obiščite poslovalnico Rebel in izbirajte v pestri ponudbi modnih oblačil in modnih dodatkov.

Rebel

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Stara cesta 25c
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Kombinirajte moderne dizajne oblačil, ki jih odlikuje vrhunska kvaliteta

Poslovalnica Rebel zastopa vrhunske modne znamke, ki ponujajo modna oblačila za mlade in tiste, ki so mladi po srcu. V programu ženskih oblačil, moških oblačil in oblačil za deklice in dečke boste našli modne kose, ki si jih boste želeli takoj nadeti. Oblecite se po najnovejših modnih trendih in poiščite svoj nov najljubši modni kos ali pa dopolnite omaro z osnovnim kosom kot je čudovita majica, pulover, hlače ali krilo. V ponudbi boste našli tudi spodnje perilo, kopalke, pižame, modne dodatke, nogavice in torbe. Navkljub temu, da vam ponujajo izdelke iz najboljših materialov, modernih dizajnov in vrhunske kvalitete, pa je ponudba v poslovalnici Rebel bolj pestra kot kadarkoli prej.

Podjetje že vrsto let zaupa blagovnim znamkam, ki so znane po kvalitetnih izdelkih. Blagovna znamka Skyni zagotavlja popolno prilagajanje, saj je njihovo spodnje perilo narejeno iz najboljših naravnih materialov in elastana. Na prodajnih policah boste našli tudi visokokakovostne nogavice in športno perilo znamke Falke, modrce brez kosti Bra selection in iskrive modele oblačil ter modnega spodnjega perila blagovne znamke Jockey. Obiščite poslovalnico Rebel, kjer vas na enem mestu čaka izbran nabor najboljših modnih kosov priznanih blagovnih znamk!

Rebel - za mlade in uporniške duše

Firmo sta leta 1992 ustanovila "upornika", kot si sama pravita sestra in brat, Zdenka in Borut Benko. Že od samega začetka podjetje Rebel ponuja izdelke, ki so blizu mladim in generaciji, ki je vedno mlada po srcu. Zato so tudi blagovne znamke, ki jih Rebel zastopa in prodaja primerne za to ciljno skupino; najbolj znane med temi v ponudbi so Skiny, Salsa, Huber, Falke, Jockey, Roeckl, Capo, Magistral, … na voljo pa so še mnoge druge.

Podjetje je znano po prodaji spodnjega perila, nogavic in ostalih modnih dodatkov, prodajo pa sestavljata veleprodaja in lastna maloprodaja. Podjetje sestavlja mlada in izkušena ekipa v kateri vlada zavedanje, da je kupec tisti, ki odloča kdo je dober in konkurenčen na trgu. V tem duhu se tudi izobražujejo, z namenom, da bi čim boljše razumeli kupce in tako lahko čimbolj uspešno zadovoljevali njihova pričakovanja in potrebe.